Wednesday, March 4, 2015

Taller per Principiants, 16 Març

Fa temps que penso que seria interessant explicar Twitter en més detall. Realment hi ha molta, molta cosa...

Vaig fer un taller inicial amb la col·laboració de l'ANC de Sagrada Família, i ara en faré uns quants més. En puc fer de dos nivells:

Principiants: Per què és útil Twitter, com obrir un compte de la manera més fàcil, quines eines són les més útils, com fer un primer tuit, com respondre a altres tuits, com compartir els tuits amb els teus seguidors, com buscar, triar i seguir gent, com llegir els seus tuits, escoltar les converses entre altres persones, com utilitzar missatges privats, com utilitzar els hashtags, i consells bàsics de comportament

Pels que ja en saben de fer-lo anar una mica però que tenen la sensació que no li estan treient tot el suc, faré un curs més avançat, de nivell intermedi, que inclourà: analitzar quanta gent llegeix els tuits, triar l'hora i frequència adequada, com afegir múltiples imatges, com etiquetar als altres sense gastar caràcters, com escriure un tuit efectiu, i molt més.

Aquest 16 de març, faré un taller de principiants amb col·laboració de l'ANC de Sarrià-Sant Gervasi en la Sala Foix de la Casa Orlandai a les 19h. Si vols assistir-hi, apunta't en aquest formulari.

I si tens preguntes específiques que t'agradaria que contestés, o vols que faci un taller pel teu grup, posa't en contacte amb mi per aquí.


No comments:

Post a Comment