Sunday, June 14, 2015

Notificacions: no deixis que Twitter sigui pesat

Twitter pensa que té un problema amb la gent que visita alguna vegada i llavors se n'oblida. I per solucionar-ho, té com a opció per defecte, l'hàbit d'enviar-te correus electrònics cada vegada que algú et menciona, favoriteja, retuiteja. A menys que tinguis l'autoestima sota mínims, és molt pesat. Twitter també vol enviar-te mails si algú et segueix, si t'envia un DM, o si un dels teus contactes obre un compte de Twitter. El més absurd és quan Twitter t'envia un mail per dir-te que algú t'ha enviat un tuit per mail! Em volen omplir la bústia i mira, no cal més.

També et volen enviar tuits que consideren 'populars'—diguem-ne que poques vegades coincidim amb aquesta avaluació—o actualitzacions basades amb la meva activitat, el rendiment dels meus tuits i recomanacions basades en la meva activitat a la xarxa. A part de tenir un aire de George Orwell bastant incòmode, francament no tinc temps.

Per sort, podem dir-li a Twitter que s'estalvïi tots aquests mails i que només ens envïi els que volem.

Comença triant Configuració del menú principal (que surt de la teva foto a la dreta de la finestra):
Captura_de_pantalla_2015-06-14_a_les_12_45_51_p__m_

Llavors, tria Notificacions per correu electrònic a l'esquerra:

Notificacions de Twitter per correu-electrònic

Perquè Twitter no t'envïi mai cap mail, piques Desactiva i feina acabada, pero hi ha unes quantes notificacions que sí que són útils. Aquí tens les que tinc jo activades—només dues:

Dues notificacions útils

El més important és el dels DMs. Jo puc veure a Twitter mateix si algú m'ha enviat un DM, llavors vull que m'envïi un correu? Perquè els DMs vells desapareixen de Twitter, però no del meu correu. Així quan algú m'envia una adreça o mòbil per DM, el tinc automàticament arxivat.No comments:

Post a Comment